köp julgran i Stockholm

Köp julgran i Stockholm – vi levererar den åt dig! Spar tid, vi levererar julgranar från 2-12 meter för både inom- och utomhusbruk.

Julgran för företag i Stockholm 

Är ditt företag redo att skapa en festlig julstämning inne på kontoret eller utanför entrén i Stockholm? Inget slår känslan av en vackert dekorerad julgran som sprider glädje och gemenskap bland dina anställda och kunder. Hos oss hittar du det perfekta valet för ditt företags Jul, oavsett om du föredrar en äkta gran eller en praktisk plastgran. 

Vi levererar över hela Stockholms län.

köp julgran i Stockholm, Svensk rödgran

Svensk Rödgran

2 - 12 meter

750 - 13 900:-

Äkta granar för företag i Stockholm 

Våra äkta granar är noggrant utvalda för att säkerställa högsta kvalitet och ger en härlig atmosfär och doft av jul. Vi levererar er julgran direkt till er arbetsplats för att skapa den perfekta julkänslan både inomhus och utomhus. Vårt utbud av granar omfattar storlekar som passar i de flesta miljöer. 

 

Praktiska plastgranar för företag 

För företag som eftersträvar en enkel och hållbar lösning erbjuder vi ett brett utbud av plastgranar. Våra plastgranar är enkla att sätta upp och kräver minimalt med underhåll. De är också ett miljövänligt alternativ eftersom de kan återanvändas år efter år. Perfekt för företag som vill minska sin miljöpåverkan och samtidigt njuta av julens glädje både inomhus och utomhus.

Kungsgran

köp kungsgran i stockholm

2 - 6 meter

900 - 7900:-

köp julgran i Stockholm, Svensk rödgran

Svensk Rödgran

2 - 12 meter

750 - 13 900:-

köp kungsgran i stockholm

Kungsgran

2 - 6 meter

900 - 7900:-

Ett bredare urval för varierade miljöer 

Vi förstår att varje företag är unikt och har olika behov. Därför erbjuder vi en mängd olika storlekar och stilar på julgranar, som passar perfekt i alla typer av arbetsmiljöer och utomhusområden. Välj den gran som bäst kompletterar din företagsidentitet och skapar den önskade julstämningen. 

Låt oss hjälpa er att skapa en minnesvärd jul på er arbetsplats i Stockholm. Kontakta oss idag för att diskutera era behov och önskemål när det gäller företagsjulgranar. Vi ser fram emot att samarbeta med er och sprida julglädje både inomhus och utomhus i år! 

Köp er julgran för företaget i Stockholm via oss och skapa en festlig och inbjudande atmosfär för era anställda och kunder, oavsett om ni föredrar en äkta gran eller en plastgran för både inomhus- och utomhusbruk. Vi är er pålitliga partner för en lyckad och minnesvärd företagsjul! 

JULGRAN DIREKT TILL DÖRREN

Julgranskungen i Stockholm